Uw naaste als Jezus helpen.

Wij die door het bloed van Jezus Christus gekocht zijn door God, moeten onze naaste helpen, alsof wij het voor Jezus Zelf doen.

Als een naaste om hulp vraagt, nemen wij daarvoor dan de tijd, wanneer het ons uitkomt? Als Jezus ons iets vraagt, nemen wij daar dan ook de tijd voor, wanneer het ons uitkomt? We moeten rennen voor onze naaste in nood of hulp, dan is de liefde van God met ons.

1 Johannes 3: 14, 17,23,24

– Wij weten, dat wij overgegaan zijn uit de dood in het leven( door het wederom geboren zijn), dat wij de broeders liefhebben; die zijn broeder niet liefheeft, blijft in de dood./

– Zo wie nu het goed van de wereld heeft, en ziet zijn broeder gebrek hebben, en zijn hart sluit voor hem, hoe kan de liefde van God in hem zijn?/

– En dit is ZIJN gebod, dat wij geloven moeten in de Naam van Jezus Christus, ZIJN Zoon, en elkaar liefhebben, gelijk HIJ ons dit gebod gegeven heeft. En die ZIJN geboden bewaart, die blijft in HEM, en HIJ in die persoon. Hieraan kennen wij, dat HIJ in ons blijft, namelijk door de Geest, Die HIJ ons gegeven heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *