Gods aangezicht.

Openbaring 4: 5-7

– Van de troon gingen bliksemen, en donderslagen, en stemmen uit; en zeven vurige lampen waren brandende voor de troon, hetwelk zijn de zeven geesten Gods. En voor de troon was een glazen zee, kristal gelijk. En in het midden van de troon, zijn vier dieren, vol ogen geheel en al. En de eerste dier was een leeuw gelijk, het tweede dier een os gelijk, het derde dier had het aangezicht van een mens gelijk, het vierde dier als een arend gelijk, vliegend.

De troon van God de Almachtige, DIE ZIJN Naam draagt: IK ben wie IK ben:

LORD; HEERE; YAHWEH; IEHOVAH.

Wie de overwinning behaalt, door in de Geest te wandelen, en niet naar het vlees, zal in de troon van God beloond worden, in ZIJN woonplaats de hemelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *