De wetenschap.

Is het Gods bedoeling geweest dat mensen zelf wetenschap uitoefenen? Is het niet Gods bedoeling geweest dat HIJ mensen gemaakt heeft, zodat mensen op HEM zouden vertrouwen?

Het is niet Gods bedoeling geweest dat mensen zelf de kennis buiten God zouden uitoefenen. Kijk naar het begin van de zonde. Heeft God , Adam en Eva niet verboden van de boom van kennis van goed en kwaad te eten? Door de tegenstander van God, heeft de mens de wetenschap geaccepteerd om ‘gelijk’ te zijn aan Gods wetenschap.

God wilt zo graag dat mensen op HEM vertrouwen, ipv dat mensen op mensen vertrouwen, door bv naar een arts te gaan, en niet naar God. De wetenschap in de zorg, komt niet van God, maar komt van de ongehoorzaamheid, van de boom der kennis van goed en kwaad.

Vertrouw op uw God, en steun niet op menselijke kennis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *