Het vuur zal het verklaren.

Geloven alleen is niet genoeg, de werken van het geloof heeft pas nut.

1 Petrus 1: 3,4

– Geloofd zij de God en Vader van onze Heere Jezus Christus, DIE naar ZIJN grote barmhartigheid ons heeft wedergeboren, tot een levende hoop, door de opstanding van Jezus Christus uit de doden. Tot een onverderfelijke, en onbevlekte, en onverwelkbare erfenis, die in de hemelen bewaard is.

1 Korinthe 3: 12,13

– En indien iemand op dit fundament bouwt: goud, zilver, kostelijke stenen, hout, hooi, stoppels; een ieders werk zal openbaar worden; want de dag zal het verklaren, dat het door het vuur ontdekt zal worden; van hoedanig een ieders werk is, zal het vuur degenen beproeven.

Wie waardig werkt het geloof, zal loon ontvangen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *