Volbrengt de wil van het vlees niet.

1 Korinthe 15: 33-35,44

– Dwaalt niet. Slechte omgang verderft goede zeden. Waakt in rechtvaardigheid, en zondigt niet. Want die een andere Evangelie hebben, hebben de kennis van God niet. Ik zeg dit u tot schaamte. Maar, indien iemand zal zeggen: Hoe zullen de doden opgewekt worden, en met een hoedanig lichaam zullen zij komen?/ Een natuurlijk lichaam wordt gezaaid, een geestelijk lichaam wordt opgewekt. Er is een natuurlijk lichaam, en er is een geestelijk lichaam.

Het natuurlijke lichaam, moet het geestelijk lichaam aandoen, om het Koninkrijk Gods te beërven.

 

Wie geen geestelijk lichaam heeft, door Gods Geest, en de werken van het vlees blijft volbrengen, zal nooit in het Koninkrijk van God binnengaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *