Omwille van de uitverkorenen.

Matthéüs 24: 21,22

– Want er zal een grote verdrukking wezen, hoedanig groot, die niet geweest is van het begin dat er mensen op aarde zijn tot nu toe, en ook niet meer zijn zal.- En zo die dagen niet verkort zouden worden, geen vlees zou behouden worden; maar omwille van de uitverkorenen zullen die dagen verkort worden.

Wij zitten heden in deze grote verdrukking ( Openbaring 7:14).

Wanneer Abraham nu in onze tijd zou terugkomen, zijn reactie zal uitzinnig zijn, wat hier allemaal gebeurt. Wij merken hier nauwelijks van, omdat wij erin opgegroeid zijn. Neem bijvoorbeeld het wapenarsenaal van deze tijd eens? Eeuwen lang was het zwaard en de pijl en boog het strijdwapen in oorlogen. Nu is door de wetenschap, de atoombom uitgevonden, die alle leven op aarde kan vernietigen, al het vlees dus.

Een profetie van de laatste dagen omtrent de massa vernietigingswapen, staat in Psalm 91:5-7

vers 5

– Gij zult niet vrezen voor de schrik van de duisternis, voor de pijl ( raket), die op de dag vliegt;-

Handelingen 2:19

– IK zal wonderen geven in de hemel boven, en tekenen op aarde beneden, bloed en vuur, en rookpilaren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *