Kom tot de HEERE God.

Matthéüs 22:14

– Velen zijn geroepen, weinige uitverkoren.

Jesaja 55:6,7

– Zoekt de HEERE, terwijl HIJ te vinden is; roept HEM aan, terwijl HIJ nabij is. De goddeloze verlaat zijn weg, en de onrechtvaardige man zijn gedachten; en hij bekeert zich tot de HEERE, zo zal HIJ ZICH over de ZIJNE ontfermen, en want HIJ vergeeft menigvuldig.

 

Lukas 13:24/ Filippenzen 3:12

– Spant u krachtig in om door de nauwe deur binnen te gaan, want velen, zeg Ik u, zullen proberen binnen te gaan, maar zullen niet in staat zijn;-/ Niet dat ik (de)…( wederopstanding)…alreeds gekregen hebt, of alreeds volmaakt ben; maar ik jaag er naar, of ik het ook grijpen mocht, waartoe ik van Christus Jezus ook gegrepen ben.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *