Immorele vrouwen.

We leven in een tijd dat er bijna geen vrouwelijke maagden zijn van onder de 30 jaar. Als een man wilt trouwen, is het zoeken naar een maagdelijke vrouw een ware zoektocht. Daarentegen zijn er ook weinig mannen  van onder de 30, die niet met een vrouw gemeenschap hebben gehad. Toch is dit volgens God van belang dat beide geen gemeenschap met elkaar hebben gehad, voordat zij gaan trouwen. Is dat wel het geval, dan wordt dit voor God gezien als hoererij, een immorele zonde. – Matthéüs 19:18

Prediker schreef over deze zonde, in vers 25,26

– Ik keerde mij om, en mijn hart, om te weten, en om na te speuren, en te zoeken wijsheid en een sluitrede; en om te weten de goddeloosheid der zotheid, en de dwaasheid der onzinnigheid. En ik vond een bitterder ding, dan de dood: een vrouw, welk hart netten en garen, en haar handen boeien zijn; wie goed is voor Gods aangezicht, zal van haar ontkomen; daarentegen de zondaar zal van haar gevangen worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *