Indentificatie van satans dienaren.

Matthéüs 7:15/24:24

– Weest oplettend voor valse profeten, die in schaapskleren tot u komen, maar van binnen zijn zij grijpende wolven./ Want er zullen valse christenen en valse profeten opstaan, en zullen grote tekenen en wonderen doen, alzo dat zij – indien het mogelijk ware- ook de uitverkorenen zouden verleiden.

De ware christenen hebben zware tijden in de laatste dagen ( 2 Tim.3:1), omdat zij de waarheid liefhebben, die satan veracht. Wie de kant van satan kiest, heeft rijkdom. Jezus werd door satan op de proef genomen dat als Hij een daad van aanbidding aan satan deed, Hij rijkdom en heerlijkheid kon ontvangen ( Matt.4:8,9).

2 Timothéüs 4:3/ 1 Johannes 2:18,19

– Want er zal een tijd zijn, wanneer zij de gezonde leer ( van Christus) niet zullen verdragen; maar kietelig zijnde van gehoor, zullen zij voor zichzelf leraars vergadering, naar hun eigen visie. En zullen hun gehoor van de waarheid afwenden, en zullen zich begeven tot leugens./

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *