God liefhebben.

1 Johannes 2: 15,16

– Hebt de wereld niet lief, ook niet wat in de wereld is; zo iemand de wereld aanhangt, de liefde van de Vader is niet in hen. Want al wat in de wereld is, namelijk de lusten van het vlees, en de lusten die men ziet door de ogen, en de grootheid van het leven, komt niet van de Vader, maar is uit de wereld.

Johannes 17: 6,9,20

– Ik heb UW Naam geopenbaard aan de mensen, die GIJ aan Mij uit de wereld gegeven hebt. Zij waren van U, en GIJ hebt ze aan Mij gegeven; en zij hebben UW Woord bewaard./ Ik bid voor hen; Ik bid niet voor de wereld, maar voor degenen, die GIJ aan Mij gegeven hebt, want zij zijn van U./ En Ik bid niet alleen voor deze, maar ook voor degenen, die door hun woorden in Mij geloven zullen.

Romeinen 8:1 kjv/st.vert.

> Zo is er dan nu geen veroordeling voor degenen, die in Christus Jezus zijn, die niet naar het vlees wandelen, maar naar de Geest.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *