Weest waakzaam voor de zuurdesem.

Als u naar deze foto kijkt, wat ziet u dan? U ziet dat het huisje overwoekerd is door de natuur. Dat komt, omdat er geen zorg aan besteed is om dat te voorkomen.

1 Korinthe 5: 6-8

– … Weet gij niet, dat een weinig zuurdesem het gehele deeg zuur maakt? Zuivert dan de oude zuurdesem uit, opdat gij een nieuw deeg moogt zijn, gelijk gij ongezuurd zijt. Want ook ons Pascha is voor ons geslacht, namelijk Christus. Zo dan laat ons feest houden, niet in de oude zuurdesem, ook niet in de zuurdesem der kwaadheid en der boosheid, maar in de ongezuurde broden van oprechtheid en waarheid.

Als u een gezonde appel bent, en u gaat naar een mand vol rotte appels, wat denkt u wat er gaat gebeuren met u? Blijft u een gezonde appel? Hou uzelf niet voor de gek, u zult ook een rotte appel worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *