De eerste vier bazuinen.

Openbaring 8:6-13

– En de zeven Engelen, die de zeven bazuinen hadden, bereidde zich voor om te bazuinen.

– En de eerste Engel heeft gebazuind, en er is geworden hagel en vuur, gemengd met bloed, en zij zijn op de aarde geworpen; en het derde deel van de bomen is verbrand, en al het groene gras is verbrand.

– En de tweede Engel heeft gebazuind, en werd iets als een grote berg, van vuur brandende, in zee geworpen; en het derde deel van de zee is bloed geworden. En het derde deel van de zielen in zee, is gestorven; en het derde deel van de schepen is vergaan.

– En de derde Engel heeft gebazuind, en er is een grote ster, brandende als een fakkel, gevallen vanuit het heelal, en is gevallen op het derde deel van de rivieren en bronnen van het water. En de naam van de ster is genoemd Alsem; en het derde deel van het water werd bitter; en vele mensen zijn gestorven van het water.

– En de vierde Engel heeft gebazuind, en het derde deel van de zon werd geslagen, en het derde deel van de maan, en het derde deel van de sterren; opdat het derde deel hiervan zou verduisterd worden, en dat het derde deel van de dag geen licht zou zijn; alsook van de nacht.

– En ik zag, en ik hoorde een Engel vliegen in het midden van de hemel, zeggende met grote stem: Wee, wee, wee, degenen, die op aarde wonen, voor de overige stemmen van de drie bazuinen, die de overige drie Engelen zouden bazuinen.

[ We zien de tekenen van het einde, die de bijbel ons gevisioeneerd heeft. Alleen degenen die gezichten en dromen dromen kunnen onderscheiden van de werkelijkheid, zullen begrijpen hoe lang het nog duurt. Alleen weet God de dag en het uur van de waarheid. Wij zien het als tekenen van het einde.]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *