Gods bescherming.

Ruth 2:12

– De HEERE vergelde uw daad en uw loon zij volkomen, van de HEERE, de God van Israël, onder ZIJN vleugels gij gekomen zijt om toevlucht te nemen!

Psalm 36:8

– Hoe dierbaar is UW goedertierenheid, o God! Die de mensenkinderen onder de schaduw van UW vleugels hun toevlucht genomen hebben.

Psalm 91:1-8

– Wie in de schuilplaats van de Allerhoogste is gezeten, die zal vernachten in de schaduw van de Almachtige. Ik zal tot de HEERE zeggen: mijn Toevlucht en mijn Burcht! mijn God, op WIE ik vertrouw! ….( op wie HEM vertrouwd zullen) niet vrezen voor de schrik van de nacht, voor de pijl, die op de dag vliegt; voor de pestilentie, die in de donkerheid wandelt, voor het verderf, dat op de middag verwoest. Aan uw zijden zullen er duizend vallen, en tienduizend aan uw rechterhand; tot u zal het niet geraken. Alleen zult gij het met uw ogen aanschouwen; en gij zult de vergelding van de goddelozen zien.

466991573

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *