Drie zijn één.

Matthéüs 15: 8,9,11

– Dit volk nadert tot MIJ met hun mond, en eren MIJ met de lippen, maar hun hart houdt zich ver van MIJ; tevergeefs eren zij MIJ, lerende leringen, die geboden van mensen zijn.-(want) Hetgeen de mond ingaat, verontreinigd de mens niet; maar wat de mond uitgaat, dat verontreinigd de mens.

Het boos oog, deze is dit:

Het Alziend Oog:

Drie zijn één:

1 Johannes 5:7,8

– Want drie zijn er, Die getuigen in de hemelen, de Vader, het Woord en de Heilige Geest; en Deze drie zijn Één. En drie zijn er, die getuigen op de aarde, de Geest, het water, en het bloed; en die drie zijn tot één.

1 Johannes 5:12

Wie de Zoon heeft, die heeft het eeuwige leven; wie de Zoon niet heeft, die heeft het leven niet.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *