De goede boom.

Matthéüs 21:18,19

– Op een morgen in de ochtend, wanneer Jezus terugkeerde naar de stad, kreeg Hij honger. En ziende, een vijgenboom aan de weg, en ging er naartoe, maar vond geen vijg aan de boom, dan alleen bladeren; en Hij zei tot de boom: Van u wordt geen vrucht meer gegeven in de eeuwigheid! En de vijgenboom verdorde plotseling.

Markus 4:3,8

– Hoort nu: ziet, een zaaier ging uit om te zaaien.- En een deel viel in de goede aarde, en gaf vrucht, die opging en groeide; en het ene zaad droeg dertig-, en een ander zaad zestig-, en weer een ander honderdvoud.

Johannes 15:2

– Alle rank, die in Mij ( Christus) geen vrucht draagt, die neemt Hij weg; en al wie vrucht draagt, die reinigt Hij, opdat zij meer vrucht draagt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *