Kerst, is niet relevant. Het is onzin.

Wat is belangrijker dan de geboorte van Jezus Christus?

Dat is Zijn dood en opstanding uit de dood. Hij heeft onze zonden gedragen aan het kruis, en door Zijn opstanding uit de dood, hebben wij het voorrecht om in een rein nieuw geestelijk leven te wandelen.

2 Korinthe 5: 14-17

  • Want de liefde van Christus dringt ons; als die dit oordelen, dat, indien Een voor allen gestorven is, zij dan allen gestorven zijn. En Hij is voor allen gestorven, opdat degenen, die leven, niet meer leven voor zichzelf, maar voor Hem, Die voor hen gestorven en opgewekt is.
  • Zo dan, wij kennen van nu aan niemand naar het vlees; en indien wij ook Christus naar het vlees gekend hebben, NOCHTANS KENNEN WIJ HEM NU NIET MEER NAAR HET VLEES.

Kerstfeest vieren is een leugen van de tweede categorie. We houden van onze kinderen, maar in feite leren wij onze kinderen te liegen, terwijl we ze op hun lazer geven, wanneer ze aan het liegen zijn.

Vele “christenen” zeggen dat kerstfeest een gezellige feest is, waarop de tijd is om de geboorte van Jezus te vieren.

Is dit wat God ons leert? Of is de volgende vers niet zo belangrijker dan mensengeboden? Kerstfeest vieren staat niet als feest in Gods Woord. Er staat zelfs, dat de dag van iemands dood beter is dan de dag van iemands geboorte?

Prediker 7:1

  • Beter is een goede naam, dan goede olie, en de dag des doods, dan de dag dat iemand geboren wordt.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *