Vijanden van Christus.

De kinderen van het Koninkrijk van God zullen buiten de heerlijkheid van God geworpen worden. Waarom worden deze christenen eruit getrapt?

Ze doen het op hun eigen manier, ze denken dat ze alleen maar te geloven in Christus behouden worden, ze zeggen de Heilige Geest te hebben, maar niet de gave van de Geest bezitten, ze lasteren het Woord Gods om hun werken, ze lasteren de Heilige Geest terwijl ze in het vlees wandelen.

Velen christenen wandelen niet op de manier, hoe God dat wilt. Zij accepteren niet de waarschuwingen, maar volgen alleen de leuke dingen. Jezus Zelf verkondigde niet altijd de leuke dingen, Hij zei zelfs tegen Zijn discipel Petrus: ga achter Mij satan, gij bedenkt de dingen die van de aarde zijn, niet die van boven zijn. Daarom zijn degenen die aardse dingen blijven najagen in Gods Naam, vijanden van Christus.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *