De uitverkorenen kinderen van God worden gehaat.

Wij, het uitverkoren geslacht worden gehaat.

We worden zelfs gehaat door degenen die zeggen dat Jezus in hun hart is.

Degenen die zeggen dat zij Jezus in hun hart hebben, terwijl zij Hem verloochenen met hun aardse werken, zullen proberen de uitverkorenen van God, te verleiden met hun religie.

De uitverkorenen zijn de gezegende van God, omdat zij veel problemen te verduren hebben.

Als er uitverkorenen zijn, die in valse kerken zitten ( degenen merken dit wat er gaande is), gaat dan uit van haar, opdat u niet dezelfde toorn van God over zich krijgen. Wie deel heeft aan ongerechtigheid, zal niet ontzien worden. U bent gewaarschuwd!

De valse kerken zijn te herkennen aan kerstfeest en prediken de hel de straf als eeuwige foltering in gruwelijke pijn, die van het Griekse heidendom afkomstig is. De God van de hemelen, zou dit nooit bewerkstelligen, omdat de mens in zonde geboren is. Dat zou onrechtvaardig zijn! Ook dat de dood en de hel in de tweede dood geworpen worden, een eeuwige vernietiging, zonder leven.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *