De tweede dood.

De engelen die hun woonstede verlaten hebben, zijn verbannen naar de aarde. Deze afvallige engelen, verleiden de onvaste zielen, die de Geest niet hebben. Deze engelen, hebben hun toekomstige straf, omgedraaid en het de mensen laten denken dat zij erin gaan om gepijnigd te worden.

Wat zegt Gods Woord?

Juist! Niet voor de zondige mens bereid, maar voor de duivel en zijn engelen!

Wie gaan dan gepijnigd worden?

De duivel zal gepijnigd worden (vroegere Bijbelvertalers hebben de engelen weggelaten, omdat zij geen Geest hadden. Maar degene die de Geest wel hebben, weten wel beter), en de valse profeet en het beest, zijn reeds al daar (dood).

Zoals het bericht hieronder, verklaard het dat de tweede dood, voor mensen dood is voor eeuwig.

De tweede dood is voor de onbekeerbare mens een symbolische dood, waar onmogelijk een opstanding uit de dood mogelijk is. De eerste dood, de Adamitische dood, is net als de tweede dood waar men geen gedachten heeft. Alleen kan in de eerste dood wel een opstanding verkregen worden.

In Prediker 9 vers 5,6 geeft ons de zekerheid, dat de levenden weten dat zij sterven zullen, en dat de doden, geen bewustzijn meer hebben.

Dus in Openbaring 21 vers 8 hebben de eigenwijze onbekeerbare  mensen hun deel in die tweede symbolische dood!

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *