De liefdeloosheid van onze laatste dagen.

Wie gelooft nog God en ZIJN ware dienaren? Door de verkilling van de liefde voor God, zullen vele zogenaamde christenen niet horen. Zij doen gelijk de farizeeërs in de tijd dat Jezus op aarde was. Deze zogenaamde christenen zeggen zelfs dat het nog lang kan duren, dat Jezus Christus terugkomt. Zij zijn blind, en worden door blinde leiders begeleidt.

2 Timothéüs 3:

Weg met zulke christenen! Zij lasteren voortdurend de weg van God door hun inzettingen.

Ja, zij volgen niet de liefde die God bedoeld, maar hun eigen ideeën omtrent deze liefde.

De nauwe poort christenen zullen volharden, maar de brede weg christenen, die als de dwaze maagden en als waterloze fonteinen beschreven worden, en terecht als bokken zijn, zullen hun einde in hun straf ontvangen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *