Wereldse dwaling.

De wereld triomfeert over hoe goed zij het doen, wat betreft de GAY Pride.

Zo kijkt en doet de wereld dat zonder God, zo wandelen zij hun weg naar de tweede dood. . Wat 50 jaar geleden taboe was, is nu openbaar geaccepteerd. Wat zal er nu volgen? Gelijk als in Sodom en Gommora, dat zelfs kinderen de dupe worden. Eigenlijk begint het al!

In januari dit jaar was er een jongen van 12 jaar die openlijk op school en media zei dat hij op mannen valt. Belachelijk gewoon! Hoe kan een 12 jarige dit nu al beseffen? Omdat zijn ouders hem die dwaling laat geloven. Dat noemen ze een vrije opvoeding.

Wat mij betreft, een te vrije opvoeding!

Juni 2019

Wat zegt God over deze dwaling?

Dat zijn harde woorden, die Paulus geïnspireerd kreeg door de Heilige Geest, heeft opgeschreven als waarschuwing dat men niet moet denken in het vlees. Want het denken in het vlees is vijandschap tegen God. – Rom. 8:5-8

En ook onder de gelovigen zijn er tegennatuurlijke praktiserende, die getolereerd worden door medegelovigen. Het is goed om hun naaste lief te hebben, maar niet als zij die dwaling blijven voorzetten. Want het is aan God, DIE het bepaalt wat goed of kwaad is, en niet de mens.

God zal gelijk als bij Sodom en Gommora, vuur uit de hemelen doen neerkomen op aarde voor wie de ongerechtigheid blijft navolgen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *