Sodom vs Westerse wereld

In Gods Woord lezen we dat er twee steden bestonden die Sodom en Gomorra heette.

In die steden werden vleselijke dingen bedreven die gelijk staan aan onze huidige westerse samenleving.

Zo had je ongetwijfeld de gay pride, iedereen moest gelijk zijn en wat voor ’n partner men wilde alles kon. Mannen met mannen en vrouwen met vrouwen schandelijkheid plegen.

God keurt dit gedrag 100% af, zoals beschreven in Leviticus 18.

In Romeinen 1 wordt ook nadrukkelijk gewezen dat dit wereldse gedrag niet getolereerd wordt. Wie zulke dingen toch blijft doen, die verdienen de dood, zoals het bij Sodom en Gomorra afgestraft is.

Aangezien heden ten dage zelfs door losbandige ouders hun kinderen aansporen hun onnatuurlijke gedrag openbaar te maken, zal het einde van deze Sodom vs Westerse wereld spoedig ten einde komen.

We weten dat de zomers steeds warmer worden, en het wordt alleen maar erger, totdat het voor mens en dier ondragelijk wordt.

In Openbaring 16 wordt zelfs beschreven dat de mensen op hun tongen kauwen van pijn vanwege die grote hitte, en dat zij niet bekeren van hun boze gruwelijke weg.

Wanneer het allemaal voorbij is, en alle sodomietjes verbrand zijn, dan zullen degenen die overgebleven zijn hun verkoolde dode lichamen zien, wanneer zij naar Gods tempel gaan om HEM te eren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *